Over 100 frivillige klare for NM

Postet av nmfriidrett19 den 13. Apr 2019

Tirsdag 9. april – 115 dager før NM – var det duket for kick-off for alle frivillige som ønsker å trå til under mesterskapet på Hamar 2.–4. august.


Norsk Tipping stilte lokalene sine til disposisjon og velkomstordene ble avsluttet med "vi heier på dere". Gode samarbeidspartnere i ryggen er viktig.


 Frivillig innsats er nøkkelen

Leder for NM-komiteen, Torbjørn Almlid, presenterte komiteen og deres arbeidsoppgaver, og alle de fremmøtte fikk utførlig og oversiktlig informasjon om arrangementet og arbeidsoppgavene som venter.

– Uten frivillig innsats kommer vi ingen vei, understreket Torbjørn.


 Folkefest i hele Hamar

Et poeng som ble nevnt flere ganger i løpet av kvelden, er at norsk friidrett er i vinden om dagen. Slik sett kommer NM på Hamar beleilig – også med tanke på VM i Doha en drøy måned etter det nasjonale mesterskapet.

– Målet vårt er å lage et godt NM, fortsetter Torbjørn, før han gir ordet videre til Marianne Myklebust som har stålkontroll på alt vedrørende sponsorer og marked rundt arrangementet.

Et nøkkelord i arbeidet hennes er folkefest, og alle planene legger til rette for mye liv i mjøsbyen både i forkant og under NM.

– Det skal bli en folkefest både lokalt, regionalt og nasjonalt, sier Marianne. NM på Hamar vil ivareta tradisjoner, holde en grønn miljøprofil. I tillegg kommer en rekke aktiviteter rundt om kring i byen, og det blir et stort festivalområdet på parkeringsplassen ved Hamar idrettspark
 
 Trenger fortsatt flere frivillige
 Til tross for at mange frivillige allerede har meldt seg, estimerer hovedkomiteen at det trengs totalt rundt 200 personer for å lage et så sømløst arrangement som mulig. Har du noen timer å avse i NM-helga, er det bare å melde interesse via  denne linken – enten du kan bidra på opprigg, nedrigg eller en av de andre arbeidsoppgavene.Registrer deg som NM-frivillig

Postet av nmfriidrett19 den 3. Feb 2019

Sett av 9. april klokken 1900. Da samler vi ALLE som vil gjøre en jobb som frivillig under NM på Hamar 2.-4. august. For at vi skal få en fullstendig database på frivillige, og for enkelt å kunne nå ut med meldinger vil vi at ALLE registrerer seg på denne siden; https://sport.mobilise.no/www2/Forms/ClerkForm/Clerk.aspx?arr=9129737&lang=NO

Det gjelder også dere som skal være dommere og funksjonærer på banen!

KickOff 9. april klokken 1900 skjer på Norsk Tipping. Agenda blir sendt ut i forkant.Karsten vil ha deg med på NM-laget!

Postet av nmfriidrett19 den 18. Jan 2019

Karsten Warholm gleder seg til NM i friidrett Hamar 2019 og håper du vil være med som frivillig under mesterskapet, som arrangeres 2. - 4. august.

Ønsker du å hjelpe til som frivillig registrer deg her:  https://sport.mobilise.no/Applicant.aspx?arr=9129737Torbjørn Almlid skal lede NM-komiteen

Postet av nmfriidrett19 den 25. Nov 2018

Komiteen for NM på Hamar i 2019 oser av arrangementserfaring, men kapteinen på skuta Torbjørn Almlid har ingen meritter på friidrettsbanen. Derimot har han lang erfaring som næringslivsleder, og har blant annet vært administrerende direktør i Norsk Tipping, Norsvin, Feringklinikken og Sykehuset Innlandet.

Torbjørn er utdannet dyrlege, og er oppvokst på gård i Beitstad i Nord-Trøndelag, og er nest yngst av 7 søsken.

-Jeg har alltid vært fysisk aktiv og veldig sportsinteressert, sier NM-lederen. Jeg har spilte fotball i mange år, og gikk deretter over til løping og ski. Har 18 Birken-deltakelser på ski og 7-8 på sykkel. Noen Birken-merker har det også blitt, sier den spreke lederen.

Mellomdistanse er favoritten

-Jeg har alltid likt friidrett, og husker veldig godt at det var stas å se på de nordiske landskampene i friidrett med Carl Fredrik Bunæs og Terje Pederesen i spissen. Favorittøvelser er nok mellomdistanseløp. Derfor ekstra stas med Ingebrigtsen-gjengen. Håper at alle tre kommer til Hamar i august, avslutter Almlid.
NM på Hamar arrangeres 2.-4. august

Postet av nmfriidrett19 den 18. Nov 2018

Junior-NM og hovedmesterskapet har byttet NM-helg. august. 

-Det betyr i praksis at Hovedmesterskapet på Hamar arrangeres helga 2. til 4. august, og at junior-NM i Sigdal arrangeres helga 23. til 25. august. Denne endringen er gjort for å optimalisere forberedelsesfasen for de utøverne som skal delta i VM i Doha senere i sesongen, sier organisasjonssjef Narve Heggheim. Levert av IdrettenOnline