Torbjørn Almlid skal lede NM-komiteen

Postet av nmfriidrett19 den 25. Nov 2018

Komiteen for NM på Hamar i 2019 oser av arrangementserfaring, men kapteinen på skuta Torbjørn Almlid har ingen meritter på friidrettsbanen. Derimot har han lang erfaring som næringslivsleder, og har blant annet vært administrerende direktør i Norsk Tipping, Norsvin, Feringklinikken og Sykehuset Innlandet.

Torbjørn er utdannet dyrlege, og er oppvokst på gård i Beitstad i Nord-Trøndelag, og er nest yngst av 7 søsken.

-Jeg har alltid vært fysisk aktiv og veldig sportsinteressert, sier NM-lederen. Jeg har spilte fotball i mange år, og gikk deretter over til løping og ski. Har 18 Birken-deltakelser på ski og 7-8 på sykkel. Noen Birken-merker har det også blitt, sier den spreke lederen.

Mellomdistanse er favoritten

-Jeg har alltid likt friidrett, og husker veldig godt at det var stas å se på de nordiske landskampene i friidrett med Carl Fredrik Bunæs og Terje Pederesen i spissen. Favorittøvelser er nok mellomdistanseløp. Derfor ekstra stas med Ingebrigtsen-gjengen. Håper at alle tre kommer til Hamar i august, avslutter Almlid.
NM på Hamar arrangeres 2.-4. august

Postet av nmfriidrett19 den 18. Nov 2018

Junior-NM og hovedmesterskapet har byttet NM-helg. august. 

-Det betyr i praksis at Hovedmesterskapet på Hamar arrangeres helga 2. til 4. august, og at junior-NM i Sigdal arrangeres helga 23. til 25. august. Denne endringen er gjort for å optimalisere forberedelsesfasen for de utøverne som skal delta i VM i Doha senere i sesongen, sier organisasjonssjef Narve Heggheim. Velkommen til folkefest

Postet av nmfriidrett19 den 28. Okt 2018

Hamar IL friidrett og FIK Orion har gleden av å invitere til NM-fest i idrettsbyen Hamar 2.-4. august 2019.  Her blir det fart og spenning og masse god friidrett.