Over 100 frivillige klare for NM

Postet av nmfriidrett19 den 13. Apr 2019

Tirsdag 9. april – 115 dager før NM – var det duket for kick-off for alle frivillige som ønsker å trå til under mesterskapet på Hamar 2.–4. august.


Norsk Tipping stilte lokalene sine til disposisjon og velkomstordene ble avsluttet med "vi heier på dere". Gode samarbeidspartnere i ryggen er viktig.


 Frivillig innsats er nøkkelen

Leder for NM-komiteen, Torbjørn Almlid, presenterte komiteen og deres arbeidsoppgaver, og alle de fremmøtte fikk utførlig og oversiktlig informasjon om arrangementet og arbeidsoppgavene som venter.

– Uten frivillig innsats kommer vi ingen vei, understreket Torbjørn.


 Folkefest i hele Hamar

Et poeng som ble nevnt flere ganger i løpet av kvelden, er at norsk friidrett er i vinden om dagen. Slik sett kommer NM på Hamar beleilig – også med tanke på VM i Doha en drøy måned etter det nasjonale mesterskapet.

– Målet vårt er å lage et godt NM, fortsetter Torbjørn, før han gir ordet videre til Marianne Myklebust som har stålkontroll på alt vedrørende sponsorer og marked rundt arrangementet.

Et nøkkelord i arbeidet hennes er folkefest, og alle planene legger til rette for mye liv i mjøsbyen både i forkant og under NM.

– Det skal bli en folkefest både lokalt, regionalt og nasjonalt, sier Marianne. NM på Hamar vil ivareta tradisjoner, holde en grønn miljøprofil. I tillegg kommer en rekke aktiviteter rundt om kring i byen, og det blir et stort festivalområdet på parkeringsplassen ved Hamar idrettspark
 
 Trenger fortsatt flere frivillige
 Til tross for at mange frivillige allerede har meldt seg, estimerer hovedkomiteen at det trengs totalt rundt 200 personer for å lage et så sømløst arrangement som mulig. Har du noen timer å avse i NM-helga, er det bare å melde interesse via  denne linken – enten du kan bidra på opprigg, nedrigg eller en av de andre arbeidsoppgavene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.